Leirinuotiot

Aiempien työpajojen tuloksia puretaan Nuuksion kansanpuistossa järjestettävällä Avoin tyhjä vihko ja kynä penkin päällä. Taustalla kävelytie ja puistomaisema.kokoontumisella, joka kulkee nimellä: “Nuuksion leiritulet”.Leiritulitapaamiset vetää ja suunnittelee Humakin luovan ilmaisutaidon opettaja Pasi Toivanen, joka on myös teatterin ja äänenkäytön asiantuntija. Leiritulille voivat osallistua myös ne, jotka eivät ole olleet aiemmin mukana.

Osallistujille tarjotaan esiintymistaitojen koulutusta ja harjoitteita mukavan yhdessäolon lomassa. Leiritulilla osallistujat esittelevät työpajoissa laatimiaan tekstejä. Esitykset videoidaan, ja niistä voidaan myöhemmin leikata lyhyitä pätkiä työnhakuvideoihihin. Samassa yhteydessä tekstejä hyödynnetään ja sovelletaan myös uusiin konteksteihin, esimerkiksi podcasteihin.

Leirinuotioille voidaan ottaa kerrallaan enintään 12 osallistujaa. Leirinuotioita järjestetään kaksi molemmissa toimintasykleissä eli yhteensä neljä, ensimmäiset kaksi elo-syyskuussa 2021 ja toiset kaksi elo-syyskuussa 2022. Pääasiassa osallistujat ovat samoja, jotka osallistuivat edeltäviin työpajoihin mutta he voivat olla uusiakin osallistujia.