Biisisanoittamot

Varsinaiset biisisanoittamot järjestetään heti kun koronatilanne sen sallii syksyllä 2021. Tällöin järjestämme laulunsanoituspajoja Henkilö kirjoittaa pöydän äärellä sulkakynällä.ammattimuusikon johdolla.Osallistujien laatimien sanoitusten taustalla voi olla omaelämäkerrallisia kokemuksia, jotka ammattimuusikko saattaa laulullisiksi kokonaisuuksiksi. Ammattimuusikko esittää sanoituksen tai riiminpätkän improvisoituna sävellyksenä pajassa.

Laulujen esitykset (joihin osallistujat voivat niin halutessaan osallistua) videoidaan. Laulunsanoituspajat järjestetään samoissa paikoissa kuin edelliset, ja aiempaan tapaan osallistujat voivat olla samoja, mutta mukaan toimintaan otetaan myös uusia.

Sanoituspajojen pituus ja määrä sovitaan valitun muusikon kanssa hänen toiveitaan kuunnellen. Lähtökohtaisesti sanoituspajat ovat kuitenkin koko päivän eli noin viiden tunnin mittaisia. Puolivälissä Humak järjestää osallistujille maksuttoman ruokailun. Lähikuva mustekynästä, joka kirjoittaa paperille kaunoa.Pajoja järjestetään neljä kappaletta, kaksi toimintasyklin molemmissa kierroksissa.

Sanoituspajat voivat olla kaksi erilaista, toinen erikoistunut räppiin ja toinen popiin ja iskelmään.